Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője egy terjedelmesebb írásban hívta fel olyan társadalmi jelenségekre a figyelmet, amelyekkel személyesen is találkozik, de még sem hiszik el a fideszesek, hogy léteznek. Török Zsolt írását változtatások nélkül közöljük!

A saját szememmel látom, fülemmel hallom, s azt mondják nem igaz.  Gyárkapukban is kampányolunk, S például Tabon, a műszakváltáskor a buszokkal érkezők harmadára mondták, hogy ukrán.

Pedig nem, vagyis nem csak ukránok dolgoznak hazánkban ezrével (tízezrével) alacsonyabb bérekért, letörve ezzel a magyar munkások fizetését is. Csekély megmaradt orosz nyelvtudással is tudtam velük pár szót váltani. Ők Ukrajnából jöttek, de oroszok. Másutt mongolok, megint máshol török vendégmunkások vannak.

Nem a nemzetiségük az érdekes, csak letagadja, elhallgatja ezt a rezsim, miközben bevándorlókkal riogat.  S mikor ezt elmondom egy-egy megtévesztett, átvert Fidesz hívőnek, vagy tájékozatlanabb polgártársamnak, akkor azt mondja: ez nem igaz.

Én magam hallottam, láttam, beszéltem velük.

S nincs szegénység sem az olyan emberek között, akiknek kimosták az agyát. Személyesen látom, érzem a szegénységet az ország minden szegletében, keleten és nyugaton is. Látom, hogy a szegényedés útján vannak gyermeküket egyedül nevelő ápolók, tanárok, banki ügyfelesek, miközben emelkedtek a bérek, de valahogy az árak jobban. Látom a falun, vagy kisvárosnak kinevezett falun tengődő ezreket, tízezreket, amiben nem „csak” a ma nélkülözése az elkeserítő, hanem az elveszett jövőjük is.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Az a jövő, amit Orbán és tolvaj bandája ellopott tőlük, ahogy a gyerekek esélyét is tönkretették a Fideszes gazemberek. S ezt is elhazudják, letagadják. Így ha ezt az általunk személyesen is látott szegénységet elmondjuk, akkor azt vágják rá, hogy nem igaz. Vagy elkezdenek cigányozni. Pedig mára már a szegénységnek nem csak romantikája, de színe sincs.

S ha ezek a rabló nagyurak maradnak, akkor Orbán ezrével hozatja majd az orosz, ukrán, mongol, török bevándorlókat.  Ami szintén nem igaz.  Szerintük.

Mert ahogyan Mario elméjét megbabonázta Cipolla, úgy mosta ki a Fidesz a magyarok millióinak agyát is.  Sajnos.

Török Zsolt írását nem fogja leközölni egyetlen újság sem, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az ellenzéki vélemények elhallgatása.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here