Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 írta meg, hogy a közéleti gyülőlet-kirohanásairól elhíresült Bayer Zsolt műsorába szervez közönséget a Fidelitas, a Fidesz fiataljait tömörítő szervezet. A portál meg is kereste őket és megdöbbentő válasz érkezett.

A 444-nél landolt egy e-mail amiből kiderül, hogy a Hír TV-n futó Bayer show című műsorba toboroz nézőket a Fidesz ifjúsági szervezete a Fidelitas. Persze az már önmagában furcsa, hogy egy TV-s produkciónak miért egy politikai szervezet szervezi a közönséget, de ezen lendüljünk is túl.

A portál megkereste a kormánypárti ifjúsági szervezetet, és válaszukban többek között  azt írják, hogy a Fidelitas több tagja érdeklődött, hogy van-e lehetőség részt venni a Bayer Show felvételén, ezért a kérdésben megkeresték a műsor készítőit és ennek eredményéről természetesen tájékoztatták a Fidelitas tagságát is.

Azt is kijelentették, hogy a Fidelitas nem közönséget, hanem közösséget szervez és megjegyzik, hogy „úgy gondolják, hogy az ember közösségben válhat boldog emberré és érezheti magát biztonságban; a közösség pedig az együtt megélt élményekből és a közösen ápolt értékekből táplálkozik.

Maradjunk annyiban elég speciális gondolkodásra vall az, hogy Fideszék Bayer Zsolt időnként tizennyolcas karikáért kiáltó gyűlölködéseivel szeretnének a fiataljainak értékalapú közösséget szervezni.

Amúgy, hogy mindenkinek világos legyen Bayernak ez az a műsora, ahol a kiskunfélegyházi tüntető diáklányról Nagy Blankáról a következőket mondta:

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum tizennyolcéves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak tizennyolcéves!” (…) „No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, roh@dt, kis proli.”

Ezek után még elgondolkoztatóbb a fideszes ifjúsági közösségépítő módszer, mert nem hogy elhatárolódnának, egy olyan embertől aki így vélekedik egy politikailag aktív ellenzéki diáklányról, még odahordják nekik a fiatalokat, hogy ezt hallgassák.

Nos a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz ifiszervezete Bayer Zsolt egész estés gyűlölet műsorával szervezi közösségé a fiataljait, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa mi az összetartó erő Fideszéknél.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here