Nemcsak a magyar miniszterelnök megy Washingtonba május 13-án, hanem Kész Zoltán és Márki-Zay Péter is – jelenti a 444 angol nyelvű hírlevele, az Insight Hungary.

A Hódmezővásárhelyi polgármestere és Veszprém város korábbi független országgyűlési képviselőjére  több találkozó is vár azon a héten az Egyesült Államokban. Részt vesznek a German Marshall Fund kerekasztal-beszélgetésén, találkoznak a Helsinki Bizottsággal, és hivatalosak a külügyminisztériumba is.

Márki-Zay az Insightnak azt nyilatkozta, három fő célja van az amerikai látogatásának, először is tájékoztatni szeretné az amerikai külügyet a magyar politikai fejleményekről, fontosnak tartja az erősebb kapcsolatokat kialakítani a magyar diaszpórával,
és adományokat gyűjteni a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak is .

Különös egybeesés, hogy a két ellenzéki politikus ugyanazon a napon megy a külügyminisztériumba, amikor a magyar kormányfő a Fehér Házba látogat. Többen ezt üzenetértékű meghívásnak tartják.

Minden esetre egyáltalán nem kizárható, hogy ezzel az antréval Orbán nem egy szőnyeg szélre állításra számíthat Trump elnöktől, pl a CEU ügye miatt…

A Fidesz médiái nem fognak beszámolni arról, hogy nem csak Orbánt hívták meg az USÁ-ba, hanem az ellenzék egyik ismert politikusát is azért, kérjük oszd meg, hogy mindenki lássa, Orbán arcán a mosoly május 13-án nem biztos, hogy őszinte lesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here