Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke  ismét egy zseniális írásban reflektált a hét közéleti eseményére, most az Orbán és Európa szélsőjobboldali fővezére Salvini között találkozóról mondta meg a szatirikus véleményét, a teljes írást változtatások nélkül közöljük, íme:

„Olasz-magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát.” Jó, a lengyelek is, de ez most aktuálisabb. Azért minden olasz nem barát, azok biztosan nem, akik Modenában tömegtüntetéssel fogadták Salvinit, és az egész tér a híres partizándalt, a Bella Ciao-t énekelte.

Nem átallottak történelmük antifasiszta hagyományait fölelevenítve Salvini szélsőjobb stichjére utalni. Na de nekünk épp ezért barátunk, mármint már akinek. A kormányfőnek biztosan.

Ami teljesen ésszerű, hiszen a vak is láthatja, hogy a trikolórjaink ugyanilyen színűek. Épp csak fejre kell állni, és az olasz zászló máris magyarnak látszik. Salvini már csak ezért is a szögesdrót kerítéshez kapott meghívást, ami a kitüntető bizalom jele. Túl randa ahhoz, hogy idegenekkel bámultassuk.

Az írás a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

De még itt is megmutatkozott a lelki rokonság: Orbán és Salvini is megsimogatták a határőrök kutyáját. Ki a rendőrkutyát szereti, rossz ember nem lehet. Egyforma lelkesedéssel másztak fel a vadászlesre, illetve izé…, az őrtoronyba is migránst lesni, de azok már a látványuktól is megrémülhettek, mert nyomuk sem látszott.

Ha nem a bizalmasunkról volna szó, talán néhány közmunkást be lehetett volna öltöztetni, nyakukban olasz-magyar kétnyelvű táblával: „Migráns vagyok! Elveszem a munkahelyedet, nem tisztelem a kultúrádat, és ha emellett a sok strapa mellett marad időm, magamévá teszem a feleségedet!”

De szoros testvéri kapcsolat esetén nincs szükség ilyen faksznikra, Hiszen mindkét barát enélkül is ugyanazt akarja: a bevándorlókra, menekültekre hivatkozva (akik szemben Magyarországgal, az olaszoknál legalább tényleg vannak), minden hatalmat a kezükbe venni, szétzilálni az olykor rájuk morgó Uniót, álnemzeti hőzöngéssel transzban tartani választóikat.

Szép jövő. Ó, Bella Ciao….Csaó, szépségeim, mehetnétek már!

Lendvai Ildikó zseniális írását nem fogják lehozni a propaganda portálok, ezért kérjük oszd meg Facebookon, hogy máshoz is eljusson az ellenzék szava.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here