Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Biztos mindenkinek meg van a Maksa híradó, mint műfaj, nos a német köztévének is van egy ilyen szatirikus hírműsora, ahol ismét Orbán Viktorral foglalkoztak. Ez alkalommal Orbán „nem közszereplő” vejét ismerhette meg jobban a német nagyérdemű, egy számunkra vér komoly összeállításban- szúrta ki a HVG

Az ismert és népszerű  német Heute Show műsorának egyik betét része ez a Maksa híradó szerű vicces hír összeállítás, melynek felvezetője a műsorban így hangzott: „Dolgok, amelyek annak ellenére sem olyan kellemesek, hogy egyébként minden baró Európában. A mai rész témája: A KORRUPCIÓ.”

Az öt perces blokk amúgy Romániával kezdődött, majd a prágai viszonyokat vették górcső alá, amelyet ekképpen vezettek fel: „Nem, még nem Orbán Viktor érkezik, hanem az általa nagyra tartott cseh kormányfő.” Majd a következőket mondták Orbán cseh haverjáról: Andrej Babis, beceneve a cseh Trump, több száz cégből álló hálót üzemeltet, és amióta miniszterelnökké választották megduplázta a cégeibe érkező uniós források összegét.

Majd a cseh összeállítás után rátértek a desszertre, a magyar viszonyokra: természetesen nem szeretnénk elfeledkezni a kedvenc magyarunkról, Orbán Viktorról, vagy ahogy a barátaink hívják Fülesgulyásról.

Elmondják, hogy egymilliárd euró elköltésére vetül árnyék. Elismétlik Felcsút pénzeit, közben a háttérben Juncker papa a kicsi Orbánnak azt magyarázza eurókkal a kezében: aztán ne sikkassz el mindent egyszerre. Végül Orbán Viktor vejének, Tiborcz „nem közszereplő Istvánnak” is gratulálnak a németek a megtérülő házasságához.

Pedig a magyar kormánynak azonnal javítania kéne az egészségügyi ellátáson, mert az ország polgárai hat évvel élnek kevesebbet, mint az átlag európai – jelenti ki a showman. Majd megjegyzi Orbánról hogy patrióták, közben csak a nemzetüknek ártanak .

Ezt követően néhány Karel Gott számot írnak át karaoke-stílusban. A slágerek a pénzek lenyúlásáról szólnak. Majd látható a CD borító is, amely Kelet-Európa legnagyobb korrupcióit énekli meg. Ahogy a blokk zárul: a CD eladásából származó egymillió euró azonnal Orbán vejénél landol.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy persze ez lehet, hogy Németországban vicces de azért nekünk magyaroknak elolvasva, ez inkább a rideg valóság, de önmagában elgondolkoztató, hogy a németeknek a magyar valóság a humorba torkoló abszurd, „az ilyen nincs, de még is van”- kategória.

Nos a Fidesz médiái nem fognak beszámolni arról, hogy Orbán teljesen átlátszó korrupció gyanús ügyein nevetnek a németek, ezért kérünk oszd meg ezt a bejegyzést Facebookon, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here