Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője egy jó öreg módszerrel semmisítette meg a Fidesz EU-ellenes propagandáját: egy humoros kis videóban kér mindenkit, hogy menjen el Május 26-án szavazni az MSZP-Párbeszéd közös listájára

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője a humor eszközével semmisítette meg a Fidesz EU-ellenes propagandáját. Az MSZP erős embere Facebookra töltött fel egy kis videót ami fel is robbantotta a közösségi portált.

Bár a műfaj az klasszikus. A Brian élete című film azon jelenetét szinkronizálták újra, melyben azt feszegetik, hogy mit kaptak a Rómaiaktól. Horváth kisfilmjében a jelenet, mint a Fidesz főhadiszállásáról kiszivárgott videó éled újjá.

A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni

Fideszék azt feszegetik itt, hogy mit kaptunk az Eu-tól és kiderül, hogy igen sok mindent. Na jó a csattanót nem lövöm le, hanem nézd meg te magad is a kisfilmet!

Abban biztos lehetsz, hogy az MSZP kisfilmje nem lesz benne az MTV híradóban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az ellenzék agyonhallgatása.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here