Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Index számolt be róla, hogy egy korábbi józsefvárosi fideszes önkormányzati képviselőt vádol zsarolással az ügyészség. A portál információi szerint a Fővárosi Főügyészség Balogh István Szilveszter ellen emelt vádat, aki 2010 és 2017 januárja között volt Józsefváros képviselő-testületének tagja a Fidesz színeiben, majd váratlanul visszaadta mandátumát.

Hétfőn az ügyészség kiadott egy közleményt, hogy egy volt önkormányzati képviselővel szemben zsarolás bűncselekménye miatt vádat emeltek, de nem nevezte meg, kiről van szó. Az Index úgy értesült, hogy a Fidesz korábbi képviselője, aki nem mellesleg az Echo TV munkatársa is volt, Balogh István Szilveszter az érintett.

A Fővárosi Főügyészség hétfői közleménye szerint a 45 éves férfi még önkormányzati képviselőként százezer forintot kért a sértettől, arra hivatkozva, hogy neki köszönheti a házfelügyelői állását, a házfelügyelő a kért összeget kifizette.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

A képviselő ezután 2016-ban több ízben megfenyegette a házfelügyelőt: ha nem fizet neki ismételten, akkor megakadályozza, hogy a házfelügyelői és a lakásbérleti szerződését meghosszabbítsák.

Amikor nem jutott pénzhez, akkor a sértett megbízásának és a lakásbérletnek a megszüntetését helyezte kilátásba. Valószínűleg az ügy belső berkekben kipattanhatott és a képviselő arra hivatkozva lemondott, hogy a G-nap után a Fidesz fő tévéjévé avanzsált Echo TV-ben végzett munkájára kell koncentrálnia.

A lemondás miatt időközit kellett kiírni, 2017 áprilisában zajlott az új választás, amelyen Balogh helyére ismét egy fideszes jelöltet választották meg.

Amúgy Balogh ügyéről korábban már beszámolt több médium. Egy évvel ezelőtt a még ellenzéki HírTV közölte , hogy a rendőrség elrendelte a nyomozást Balogh István Szilveszter ellen.

Balogh az önkormányzati képviselőség mellett az Echo TV szerkesztő-riportere is volt, a 2017-es vagyonnyilatkozata szerint ezt a politikai munka mellett sem szüneteltette. A vagyonnyilatkozat szerint a Budapest Film Zrt it-tagja is volt még ekkor.

A Fidesz-propaganda médiája nyilván nem fog beszámolni arról, hogy egy volt kollégájuk milyen súlyos  bűncselekményt hajtott végre ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa és ne érjen célt a cenzúra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here