Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Szóval tényleg nehéz szavakat találni arra, amit a Fidesz-propaganda időnként beállít sikernek. Most azt próbálják meg becsomagolni, hogy egy legalább 30 éves technikai roncsot, mint egy 2019-ben szuperáló tűzoltóautót, vagy ahogy a szakma zsargonja hívja “tűzoltófecskendőt” sikeresen felújítottak- szúrta ki a 444

„Egy jól felszerelt tűzoltófecskendővel gazdagodott a Bábolnai Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Nap, mint nap csaknem 7000 állampolgár számíthat a gyors és határozott segítségükre”
– jelentette be a Facebookon Czunyiné dr. Bertalan Judit fideszes parlamenti képviselő, aki egy több mint 40 képes fotógalériát is feltöltött az átadásról.

Az áldás segíthet, hogy ne essen szét az 50 éves konstrukció

Mint kiderült a fotókból 2019-ben a Fidesz politikusa büszkén  egy IFA W50-es tűzoltóautót (ún. tűzoltófecskendőt) adott át és megadták a módját szenteltek fel, lehet -némi szarkazmussal megjegyezve- a papra azért volt szükség, hogy az ima még egybe tartsa pár évig

A szocialista ipar gyöngyszemét, ezt a KGST csodát még 1965 és 1990 között gyártották Ludwigsfeldében, Berlin alatt pár tucat kilométerre. Amúgy a konstrukció, az IFA W50 2015-ben ünnepelte az 50 éves születésnapját.

Utána jártunk és egy szakportál szerint egy alap-IFA hivatalos végsebessége 83 km/h volt, a gyári fogyasztási adat pedig 20-25 liter százon. Ez a két érték persze nem összeegyeztethető egymással, a gyakorlatban terhelten 25 liter a minimum fogyasztás, 70 km/h a maximum utazósebesség, ami kicsikarható a kocsiból.

25 év alatt 571.800 példány készült az IFA W50-ből. Az utolsó három évben párhuzamosan készült mellette a hattonnás, L60 jelzésű, kicsit áttervezett orrú, 180 lóerős, hathengeres, kilencliteres, de még mindig szívómotorral szerelt, nyolcfokozatú váltós változat, de a rendszerváltást ez sem élte túl.

A Fidesz-propagandája megpróbálják sikerként beállítani a kudarcot, hogy egy kisváros tűzoltóságára csak egy ezer éve elavult technika jut, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here