Demokráciában soha nem jön be az embereknek, hogy mindenhol csupán egy párt plakátjai köszönhetnek vissza az utcán. Persze nem véletlen ez, hiszen a Fidesz úgy módosította a választási törvényt még 2018 őszén, hogy gyakorlatilag az ellenzék számára betiltotta a plakátok kihelyezését, vagy legalábbis nagyon megnehezítette.

Hiába a Fidesz folyamatos demokráciát csökkentő lépései, az emberek nem hagyják szó nélkül, hogy mindenhonnan csak a Fidesz propaganda dől rájuk. Ha bekapcsolják a TV-t, ha felmennek Facebook-ra vagy ha kimennek az utcára.

Elég sok helyen látni egy-egy frappánsan kipingált Fidesz plakátot, bár normális demokráciában a legkevésbé sem helyes az ellenfél plakátjait felhasználni a vélemény kifejezésére, de ott ugye lehet az ellenzéknek is plakátja.

Így a kényszer szülte az emberekben ezt a vélemény nyilvánítási lehetőséget: ha már nincs a pártomnak plakátja, hát ráírom a Fideszére, amit gondolok. Azonban ismeretlen művészünk, most nagyot alkotott.

Gyakorlatilag a Fidesz plakátból két egyszerű vonal segítségével egy ellenzéki plakátot varázsolt, ennyire kreatív plakát hackelést régen láttunk, tehát garantáltan agybajt fog kapni Orbán Viktor, ha ezt meglátja.

Nos a Fidesz propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy az emberek, hogyan javítják át a mindenhonnan ömlő Fidesz-propagandát, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mit gondolnak a választók!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here