Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon erős történetet robbantott a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, a politikus szerint  ismét kamuval kampányol a Fidesz. Mirkóczki Ádám fővárosi sajtótájékoztatóján kitálalt arról, hogy a Terrorelhárítás parancsnoka korábban megcáfolta a focimeccsek szünetében is levetített, kormánypárti videó legfontosabb üzeneteit és arról valójában milyen körülmények között fogták el a vélt terroristát– számolt be az Alfahír

A 37 másodperces Fideszes kampányfilm Hasszán F.-ről szól, akit a Liszt Ferenc repülőtéren fogtak el, de csak hamis iratokkal való visszaélés miatt, még decemberben. A magyar hatóságok emiatt el is ítélték és már ki is toloncolták volna, (kvázi ezzel szabadon távozhatott volna az országból).

Azonban ekkor az európai társszervek jelezték a magyar hatóságoknak, hogy Ő valójában az Iszlám Állam terroristája és legalább 20 embert végezhetett ki Szíriában. A magyar hatóságok CSAK  ezután vették  őrizetbe.

Magyarul nem kevesebbet állít a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, hogy bénakacsa Fideszéktől gond nélkül megléphetett volna egy vélhetőleg feketeöves bűnöző, sőt az EU-s szervek jelzéséig még csak őrizetbe se vették. Hát ilyen az, amikor Orbán védi Európát, de a történetnek még nincs vége.

Bár az EU nélkül a magyar hatóságok azt se tudták kit fogtak, a Fidesz most az ügyet kampánycélokra használja fel. A feltételezett terroristáról készítettek ezért egy videót, amelyben azt állítják, hogy migránskártya volt nála, és hogy Magyarországra akart jönni és az ügyben az EU ellen kezdtek el hergelni.

A Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, arról is beszélt, hogy Hajdu János a Nemzetbiztonsági Bizottság március 26-i ülésén azonban teljesen másról számolt be, mint amit a Fidesz állít. A TEK parancsnoka a meghallgatáson ugyanis azt mondta: nem jelenthető ki, hogy  Hasszán F. migránskártyát kapott, sem pedig az, hogy Magyarországra jött volna. (Tehát utazásának a végállomása hazánk lett volna)

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

A Jobbik képviselője ezután kijelentette, pártjának elsődleges az ország biztonsága, de a szavazók szándékos félelemben tartása az ugyanolyan merénylet a magyar társadalom ellen, mintha valaki bedobná a gyeplőt a terrorizmussal kapcsolatban.

„A Fidesz továbbra sem unja, inkább nagyobb fokozatra kapcsol a terrorizmussal riogatás tekintetében, olyannyira, hogy most már egy virtuális valóságot épít, miközben három év alatt 86 ezer bevándorlót engedett be az országba.”

Mirkóczki szerint, bár nem valószínű, de az is elképzelhető, hogy az illetékes szervek elhallgatták a teljes igazságot a Nemzetbiztonsági Bizottság elől. A testület elnöke ezért Pintér Sándor belügyminisztertől vár választ arra, hogy vajon a TEK vezette őket félre Hasszán F. ügyével kapcsolatban, vagy a Fidesz hazudik ismét.

A kormánypárti média nem fog beszámolni arról, hogy az EU jelzése nélkül Fideszék azt se tudták, hogy egy feketeöves bűnözőt fogtak el, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa Orbán így védi Európát!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here