V. Naszályi Márta, a I. kerületben ismert és közkedvelt ellenzéki egy terjedelmesebb Facebook bejegyzésben teszi helyre Puzsér Róbertet. A furcsa hátterű főpolgármester-jelölt valamilyen megmagyarázhatatlan inditatással lejárató szórólapot adott ki az ellenzéki polgármester-jelöltekről.

Puzsér Róbert egy lejárató szórólapot adott ki az MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum közös ellenzéki polgármesterjelöltjeiről. Puzsér anyagába érdekes módon csak olyan nevek kerültek, ahol nagyon szoros verseny várható a Fidesz és az ellenzék között. Ez úgy is tűnhet, hogy Puzsérék elvégzik a Fidesz helyett a piszkos munkát.

Ilyen az I. kerület is, ahol V. Naszályi Márta az ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje a politikus nő nem hagyta annyiban Puzsérék ellene irányuló lejárató akcióját, egy Facebook bejegyzésben tette helyre a furcsán kampányoló főpolgármester-jelöltet, íme:

Hétfőn reggel fél 8-kor az iskola sarkánál, a gyalogátkelő mellett egy aktivista a Sétáló Budapest szórólapját osztogatta. Tudjátok, azt, amelyiken “arrogáns balliberális rettegő” vagyok. Az általános iskolás fiam is kapott egyet az aktivistától. Elolvasta, majd így szólt:
– Azt tudja, hogy itt az első név az anyukám?
– Öööö…

Eddig össz-ellenzéki konszenzus volt abban, hogy a gyerekeket kihagyjuk a kampányból. Kérdezem ezért a Sétáló Budapestet támogató pártokat, az LMP-t és a Jobbikot: ezentúl az általános iskolásokat is célozza a kampány?

Hány anyának kell még rajtam kívül arra készülni, hogy az iskola előtt osztogatott politikai szórólapokat hoznak haza a gyerekei? Tényleg a politikai pedofília terepévé lesznek Budapest utcái?

Ebből a szórólapból egyébként nem derül ki, hogy a Sétáló Budapest csapata mit tud, mit lát a nyolc és fél éves képviselői munkámból, és mit gondol róla. Viszont Puzsér Róberttel még sohasem beszéltem, ezért úgy gondoltam, hogy érdemes lenne egyszer találkoznunk és beszélgetni Budapest és az I. kerület ügyeiről. Ha megdobnak jelzőkkel, dobd vissza kávéval: meghívtam hát egy feketére. Várom a választ.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here