Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Navracsics Tibor, a Fidesz által delegált európai biztos egy óvatosat az EU kampány finisében beszólt a Fidesznek egy interjúban azt is kifejtette, hogy konkrétan az Orbáni-politika miatt érték őt hátrányok.

Az Azonnalinak adott egy interjút Navracsics és arra a kérdésre, hogy Juncker vagy Orbán a jobb főnök-e, azt mondta, Juncker inkább egy koordinátortípus, Orbán Viktor pedig a szó szoros értelmében vett vezetőtípus. Majd az is kifejtett, a Fidesz most távozó európai politikusa, hogy a két politikus szerinte más helyzetben van, „Junckernek egy 28 nemzetiségű, négy pártból álló Bizottságot kell összetartania, Orbán Viktornak pedig egy kétharmados kormányt.”

Elmondása szerint rendszeres beszélgetnek Orbánnal, legutóbb hétfőn egyeztettek, épp aznap, amikor a kormányfő bejelentette, nem támogatja Manfred Weber csúcsjelöltségét. A pártcsaládról szólva azt mondta, a Fidesznek az Európai Néppártban van a helye, s bízik benne, hogy a viszonyok majd rendeződnek.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Az interjú egyik érdekes része az volt, amikor megkérdezték Navracsicsot, hogy a mai állapotában belépne a Fideszbe? „Hála a jó égnek, hogy nem most kell ezt a döntést meghoznom” – hangzott a válasz. Majd jött az újabb kérdés, hogy akkor eszerint nehéz döntés lenne? „Egy kiérlelt döntés lenne” – válaszolta a politikus.

Arra a kérdésre is érdekes választ adott, hogy érte valaha hátrány vagy kritika amiatt, mert fideszes? Navracsics elmondta, hogy politikai vitákban tapasztalja,  hogy nehezebb a kezdeti pozíció, vagy úgy viszonyulnak hozzá, hogy egész jó fej, ahhoz képest, hogy fideszes. Vagy a vita hevében volt, hogy olyan érvet mondott, ami a vitapartnerének nem tetszett, és azzal vágott vissza, hogy persze, hogy ilyeneket mond, aki egy ilyen pártból jön.

Navracsics az EP-lista 44. helyére került, erre úgy reagált, nem lehet csalódott, „mert nem lehetnek elvárásaim, de szerettem volna, ha azt az európai kapcsolatrendszert, amit az elmúlt öt évben kiépítettem, valamilyen formában fenn tudom tartani, és az ország, vagy éppen Veszprém javára tudnám fordítani – amely 2023-ban Európa kulturális fővárosa lesz.”

Az interjúból az is kiderült, hogy a Brüsszelbe készülő, EP-listavezető Trócsányi Lászlóval nincs túl jó kapcsolata. Navracsics egyszer-kétszer kereste őt, Trócsányi viszont soha.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here