Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy  Frans Timmermans, az Európai Szocialisták csúcsjelöltje elfogadta az EuroNews nevű hírcsatorna meghívását, ami egy  Timmermans- Orbán Viktor vitára szól.

Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője egy rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be -hivatalosan is-, hogy Frans Timmermans, az Európai Szocialisták csúcsjelöltje, május 18-án ismét Budapestre jön kampányolni az MSZP mellett.

Majd Ujhelyi István bejelentette, hogy Frans Timmermans elfogadta azt a felkérést ami, az EuroNews hírcsatornától érkezett, részt vesz a csatorna szervezésében egy Frans Timmermans- Orbán Viktor vitán.

A politikus elmondta, hogy az mára már európai közügy lett, milyen irányba indul Európa, azzal, hogy egyértelművé vált, hogy Orbán Viktort kidobják az Európai Néppártból két út van Európa előtt.

Az egyik az Európa-ellenesek, az újfasiszták, populisták és nacionalisták, akik most egy tömörülésbe igyekeznek, amelynek az egyik zászlóvivője Orbán Viktor lesz. Ők Európa ellenségeivé váltak az elmúlt időben, mindannyian az európai egység gyengítése mellett érvelnek- szögezte le az MSZP politikusa

A másik út pedig, Frans Timmermans és az Európai Szocialisták által kijelölt szociális Európa víziója, melynek lényege, hogy minden egyes európai állampolgár biztonságát megteremthessük.

Ujhelyi kijelentette, hogy a Frans Timmermans- Orbán Viktor vitán ez a két világnézet csapna össze, majd arra szólította fel Orbánt, hogy fogadja el a tévécsatorna meghívását, üljön le vitázni Frans Timmermansszal, mutassa meg a magyaroknak, hogy nem csak mikrofonállványok előtt mer beszélni.

Ujhelyi zárásképpen elmondta, hogy a vita Budapesten lenne, május 18-án, amennyiben Orbán Viktor el meri fogadni a kihívást.

Tegnap írtunk a Politico nemzetközi elemzéséről, melynek mandátum becsléséből az derül ki, hogy  az Európai Szocialisták kevesebb mint 1 százaléknyi mandátum különbséggel utolérték az Európai Néppártot, így igen közel került, ahhoz, hogy ő vezesse az Európai Uniót az elkövetkezendő 5 éveben.

Ismerve Orbán Viktort, mennyire nem mer vitázni ezzel a meghívással az európai hírcsatorna, az Euronews szépen sarokba szorította, borítékolható, hogy Orbán ettől berezel és nem meri majd vállalni a vitát.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here