Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ismét megfutamodott a Fidesz a nyilvános vitától, még a héten hívta ki Tóth Bertalan, az MSZP elnöke vitára  Dr. Trócsányi Lászlót, a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjét. Most megérkezett a Fidesz részéről a kifogás, miért is nem mernek vitatkozni.

“Úgy érzem, lehetővé kell tenni a választópolgárok számára, hogy egyértelmű álláspontok között tudjanak dönteni a szavazófülke magányában. Remélem ezzel Trócsányi László is egyetért majd” – írta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke abban a levélben, amelyben vitára hívta a Fidesz listavezetőjét.

Alig kellett pár napot várni, hogy megérkezzen a Fidesz hivatalos kifogása, miért is nem mer vitatkozni a kormánypárt listavezetője. Ám most igen harmatgyenge kifogást tudtak szállítani:

A Fidesz Tóth Bertalan kezdeményezését álságosnak tartja, hiszen a szocialisták listavezetője maga nyilatkozott arról, hogy valójában nem is akar európai parlamenti képviselő lenni, és nem is fogja átvenni a mandátumát – írták az atv.hu megkeresésére.

Megemlítik, hogy kibékíthetetlen az ellentét a Fidesz és a szocialisták között a bevándorlás kérdésében, (hát persze, nyilván kiderülne egy vitán, hogy a Fidesz hazudozik ebben a kérdésben is…)  majd hozzáteszik, hogy félrebeszélésre pedig nem kíváncsiak, ezért listavezetőjük, Trócsányi László nem vesz részt ezen a vitán.

Az utóbbi egyébként egy  képzavar, amivel a Fidesz egy balul elsült kifogást dobott be, mert ha megnézzük a mondatot, azt is jelentheti Trócsányi félrebeszél ezért nem megy el a Fidesz a vitára…

A Fidesz propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a Fidesz ismét nem mer kiállni nyilvános vitára, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: félnek a nyilvánosságtól.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here