Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bekérette Svédország budapesti nagykövetét Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára – tudatta a KKM pénteken az MTI-vel, azért csinált az Orbán-kabinet diplomácia perpatvart, mert a svéd miniszterelnök kritizálta az Orbáni-politikát.

A svéd miniszterelnök szerdán hazája parlamentjébenben azt mondta: “az EU többek között kereskedelmet és szabad mozgást foglal magában, ami nagyon jó, de az unió valójában demokratikus államok közössége is.

Ezek olyan országok, amelyek tisztelik az emberi jogokat, a szólásszabadságot, a jogállamisági elveket, a szabad médiát, a szabad kutatást, és ezek az értékek most néhány tagállamban veszélyben vannak – Lengyelországban, Romániában, Magyarországon.

A politika megzabolázza a médiát és egyetem(ek)et kényszerít bezárásra. Most egy szélsőjobboldali hullám van, és a jobboldali szélsőséges pártok a saját céljaikra kívánják használni az EU-t, ezektől az államoktól inspirálva”.

Ezután csinált diplomácia perpatvart Svédországgal az Orbán kabinet, sőt a fideszes államtitkár egy elég ideges közleményében hazugnak nevezte a svéd miniszterelnök szerdai Magyarországot bíráló kijelentéseit. “A svéd miniszterelnök alaptalan vádaskodásait a leghatározottabban visszautasítjuk”.

Majd utána jött a szokásos Fidesznyik mantra, amit már álmából felkeltve is tud minden magyar: “a svéd kormány bevándorláspárti, azért bírálnak minket, mert nemet mondtunk a migrációra”.

Azért van abban valami szánalmas, hogy bárki és bármi kritikát megfogalmaznak Orbánékról, az csak bevándorláspárti lehet és csak azért mondja, mert…. tudják.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here