Az M4 kommentátorstábja ezen a hétvégén a helyszínről közvetíti a Spanyol Nagydíjat a magyar nézőknek, a barcelonai versenyen pedig elég váratlanul érkezett az alábbi, Instagramon közölt bejelentés Szujó Zoltántól.

“Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek – írta Szujó az Instagramján.

Pénteken még Szujó ült a kommentátorfülkében, a szombati szabadedzés alatt azonban már a bokszutcai riporter, Ujvári Máté köszöntötte a nézőket Wéber Gábor mellől. A távozás pontos okáról nincsenek információk a Magyar Televízió is csak Szujó pársoros búcsúüzenetét hozta weboldalán, az okról hallgat a csatorna.

Annyit lehet tudni, hogy a hétvége során volt némi fennakadás az M4 Sport helyszíni közvetítésében: pénteken hangproblémák adódtak az edzés alatt, amit követően a stáb váratlanul távozott a helyszínről.

Updaet:

Időközben az MTV és Szujó Zoltán is megszólalt a távozása ügyében, amiről külön posztban számolunk be.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here