Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Torzsa Sándor, a Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke Facebookon tett közre egy remek játék kezdeményezést – a városi kincskereső játékok mintájára-, amivel Ön is könnyen sokat segíthet az ellenzéki pártoknak a kampányban.

Unásig ismert tény, hogy a Fidesz gyakorlatilag úgy módosította a választási törvényt, amivel gyakorlatilag az ellenzék számára betiltotta a plakátozási lehetőséget. Ennek kompenzálására talált ki az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke egy remek ötletet.

Torzsa Sándor a posztjában megjegyzi, hogy a Fidesz rendszerében nehezebb ellenzéki plakátba botlani az utcán, mint kincset találni a városban. Arra is felhívja a figyelmet, hogy vannak olyan jópofa városi játékok, ahol például könyvet rejtenek el valahol és azt kell megkeresni.

Majd egy kezdeményezéssel  is él: mint írja lehetne ebből egy remek választási városi játék, aki talál egy ellenzéki plakátot az fényképezze le és töltse fel Facebookra vagy Instagramra a plakátról készült fotót. Ragasztgassuk ilyen módon tele a Facebookot virtuális plakátokkal! Torzsa azt is, hozzá teszi, hogy nem csak azért jó , mert az esti séta roppant egészséges, hanem ezzel a kis játékkal segítesz növelni az ellenzék egyre szűkülőbb nyilvánosságát.

Ironikusan megjegyzi, hogy persze a valódi értéket mindig a ritkaság képviseli és nem az olcsó tucat, amibe minden utcasarkon bele-bele botlik az ember.- utalva ezzel a Fidesz mindent elárasztó plakátjaival.

A fiatal MSZP-s zárásképpen arra kér mindenkit, hogy akinek van kedve játsszon vele, velünk a szerencsés résztvevők egy szabad, demokratikus és tiszta Magyarországot nyerhetnek! Városi kincskeresésre fel!

Ne hagyjuk, hogy a Fidesz befogja az ellenzék száját. Ezért mi is csak bátorítani tudunk minden ellenzékit, hogy árasszuk el a Facebookot az ellenzéki pártotok plakátjaival, hagyj jusson el az üzenetük minél több emberhez, ha már a Fidesz úgy módosította a választási törvényt, amivel gyakorlatilag beszüntette a plakátok kihelyezését az ellenzék számára.

Az ifjú szocik vezetőjének remek kezdeményezéséről nem fog beszámolni a propaganda média, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez jusson el ez a remek felhívás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here