Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor bizalmas tanácsadójához, Habony Árpádhoz köthető hírügynökség -a jelek szerint- lesifotósokat küldött az Európai Néppárt csúcsjelöltjére, Manfred Weberre, a néppárti politikus németországi házánál csapot le a Fidesz-propaganda gépezet, rá nem sokkal lejárató cikk jelent meg az Origon- tette össze a HVG

Minden jel szerint Orbánék már az európai politikában is bevetik gyomorforgató módszereiket, ugyanis Habony Árpád Londonban bejegyzett hírügynökségére, a V4NA-ra hivatkozva közöl Manfred Webert támadó anyagot az Origo.hu.

A cikkben olyan V4NA-forrású paparazzófotót is közölnek, amely a felirat szerint az Európai Néppárt frakcióvezetőjének németországi, wildenbergi családi házánál készült, a cikk szerint április 30-án éjjel 22:30-kor, amikor a politikus éppen hazatér. A fotó egyébként annyira szemcsés, hogy nem lehet meggyőződni róla, ki szerepel a képen.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Az Origo lejárató cikke azt állítja, hogy Weber az EP-képviselői költségtérítésén a saját családi háza irodának kijelölt részét bérli, miközben ki sincs írva, hogy ez a képviselői irodája lenne, és Wildenberg falucska egyébként is messze van ahhoz, hogy csak úgy felkeressék Webert a szavazói.

A HVG azt is megjegyzi még, hogy ha a fotók valódiak, az azt jelenti, hogy  hat nappal azelőtt készültek, hogy Orbán Viktor látványosan nekitámadt Manfred Webernek, alkalmatlannak nevezve őt arra, hogy az Európai Bizottság leendő vezetője legyen.

Azért van ebben némi gyomorforgató: Orbán Viktor tanácsadójának a cége lesifotósokat küld az Európai Néppárt csúcsjelöltjére, annak a pártnak a vezetőjére, amelyiknek a Fidesz is a tagja, de most épp vitában állnak. Gyomorforgató.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here