Hiába volt piros a lámpa és érkezett a HÉV is, alig pár méterrel a szerelvény előtt hajtott át egy autós a síneken. A szabálytalankodó megúszta, de az életveszélyes jelenség nem egyedi kezd általánossá válni.

Egy kisbusz szabálytalanul a záróvonalat átlépve, a vasúti piros jelzés ellenére áthajtott a vasúti síneken az érkező HÉV szerelvény elé- számolt be a RTL Klub híradója, az esetről egy másik autós készített felvételt.

A sofőr több szabályt megszegett, például nem is kanyarodhatott volna azon a szakaszon az átjáró felé balra sem. Az élete pár méteren múlt, neki most szerencséje volt, de az életveszélyes manőver nem egyedi.

 

A budapesti HÉV vonalakat is működtető MÁV szerint megszaporodtak a HÉV vonalakon az ehhez hasonló esetek, sok sofőr nem veszi tudomásul, hogy a HÉV az vonat és nem villamos.

A sok szabálytalankodó miatt egyre aggasztóbb a helyzet a HÉV átjárókban, nem csak az autósok, hanem a gyalogosok és a kerékpárosok is figyelmen kívül hagyják a piros tiltó jelzést, miközben maximum másfél percet kell várni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here