Pénzhamisítás vádjával idézte be a Nemzeti Adó– és Vámhivatal a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökségét – tudta meg a Népszava. A bizarr hírt Kovács Gergely, a párt elnöke is megerősítette, aki szerint valószínűleg a párt egyik viccéből lett vérkomoly ügy.

Pár hónapja egy vicces sorozattal, a Soros-féle bankjegyekkel ált elő a Kétfarkú Kutyapárt, akik  szerint a Soros-féle bankjegy „egyenesen a pokolból” való, és nemrég egy egész sorozat is készült belőle, melynek bankjegyein a kormány további ellenségei szerepelnek.

Ez ma a nyomozóhatóság szerint bűncselekmény

Ahogy az a párt webshopjában olvasható: „Soros György továbbra sem nyugszik, és a haza ellenségeinek arcképeivel ellátott bankókkal árasztja el az országot.”

Az 500 forintoson Nagy Blanka, ”aki káromkodásával meggyalázta a magyar anyák emlékét”, az ezresen Gulyás Márton, „a Soros hadsereg parancsnoka” szerepel, a kétezresen Varjú László, „az eltávolíthatatlan ember”, az ötezresen Judith Sargentini, „aki meg meri kérdőjelezni Magyarország jogállamiságát”, a húszezresen pedig Jean-Claude Junker, „Európa kocsmárosa” látható a viccpénzeken.

„Viszonylag sokat, körülbelül százezret osztogattunk szét, sőt el is adtunk belőle jó párat. Mielőtt elkezdtük az akciót, megkérdeztünk egy ügyvédet. Természetesen bemegyünk a NAV-hoz, nyilván elismerjük, hogy mi csináltuk, de ez nem pénzhamisítás” – mondta Kovács a lapnak.

Bankjegyhamsítás az egyik legsúlyosabb bűncselekmény, akár 10 év börtönbüntetés is lehet érte kapni. Az ügyvéd szerint egyébként még ha vádat is emelnek elenük, a párt nyeri a pert, mert a Sorospénzek teljesen máshogy néznek ki az eredetiekhez képest.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy míg a kutyákat egy viccpénzért vegzálja a hatóság, Orbán veje Tiborcz, Kósa mama meg Mészáros állami milliárdokkal gond nélkül leléphet, a hatóság abban semmi bűncselekményt nem talált.

Oszd meg, hogy mindenki lássa ennek a hatalomnak semmi humorérzéke nincsen, olyan demokrácia sehol a földön nincs még egy, ahol egy paródia miatt eljárást indít a rendőrség.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here