Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Televízió egyes csatornája az egész választási kampányban 5 kemény perc megszólalási lehetőséget ad egy-egy pártnak, hogy bemutassa a programját. A Momentum úgy akarta ezt felhasználni, hogy megmutatják az MTV-nek milyen egy valódi híradó, azonban nem sikerült, mert elkövettek egy komoly hibát.

Először is itt rögtön az elején szeretném leszögezni, a legkevésbé sem bántani szeretném az ellenzéket, de ha van egy álmunk egy normális Magyarországról, akkor muszáj, csak okulás kép megszólalni és kritikát megfogalmazni, ha valami nem kóser.

A Momentum bement az MTV-be, hogy megmutassa a közszolgálati televíziónak, hogy milyen egy valódi híradó. Remek alázós ötlet lett volna, azonban a párt elkövetett egy hatalmas hibát: a Fidesz-propaganda híradó helyett, bemutatott egy Momentum-propaganda híradót.

Pont ugyanazokat a csúsztatásokat és féligazságokat harsogta a Momentum híradója,  mint amit a Fidesz híradói szoktak csak ellenoldali köntösben.

A Momentum „valódi” híradójába sem sikerült beszerkeszteni egyetlen másik ellenzéki pártról szóló híreket sem, sőt amelyik hír egy másik pártról szólt, annál egyszerűen kicenzúrázták a másik párt nevét.

Tehát, annál a hírnél csinálták ezt, amelyik arról szólt, hogy Orbán Viktor nem állt ki vitázni. Elhallgatták, hogy az Európai Szocialisták csúcsjelöltjével, Frans Timmermansal nem vitatkozott Orbán, és az MSZP elnöke volt az, akivel nem ült le vitatkozni a Fidesz listavezetője. Nem írok több példát, mert nem élveboncolás a célom.

Nem is akarok tényleg szőrszálat hasogatni, de ha Mi ellenzékiek különbek akarunk lenni a Fidesznél, akkor nem csinálhatjuk pont ugyanazt mit ők, csak a saját szájunk ízére alakítva, főként nem egy olyan szituációban, amikor azt akarjuk demonstrálni, milyen lenne egy valódi híradó.

Hát, ha a Momentum szerint ez tényleg egy valódi híradó volt, akkor egy cseppet sem jobb a helyzet. Ráadásul, a politikusnak kell lenni egy erényének, ami Orbánban nincsen: az az önmérséklet. Ha lehetőséget kap, akkor visszafogja magát, mert tudja, hogy a hatalom nem jogosítja fel bármire. Aki kicsiben nem tudja visszafogni…

Na mindegy nem ragozom, bízom hogy nem reménytelen a csapat és érti a kritikát, ha nem, és ilyen marad az ellenzéki „fiatalság”, mint amit a Momentum most bemutatott, akkor nagy a baj.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here