Márki-Zay Pétert és Kész Zoltánt már fogadták is az amerikai kormány külügyi képviselői- derült ki   a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményéből Orbán Viktort majd csak magyar idő szerint este 8 órakor fogadják. 

A mozgalom közleménye szerint szóba került Magyarország NATO tagsága, a magyar-orosz kapcsolatok. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán aggodalmukat fejezték ki az orosz kémbank és a növekvő orosz befolyás miatt.

Márki-Zayék megemlítik azt is, az elmúlt napokban republikánus és demokrata politikusok szintén aggodalmukat fejezték ki Orbán látogatása miatt, és felszólították az elnököt, hogy ítélje el Magyarországot a szabad sajtó és a demokratikus értékek sárba tiprása miatt.

Márki-Zay Péter az amerikai külügyminisztériumban tett látogatásán közleménye szerint megerősítette, hogy Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, és van alternatívája a jelenlegi kormánynak.

Továbbá azt is elmondta a hódmezővásárhelyi polgármester a külügyi találkozón az amerikai félnek, hogy Orbán Viktor csak névleg bevándorlásellenes, valójában több tízezer migránst befogadott, ezek között bűnözők és Amerikában körözött arab terroristák is voltak.

A magyar emberek szabadságszeretők, akik többször bizonyították az elmúlt két században, hogy képesek megharcolni a szabadságukért. A magyar ellenzéki politikus kifejtette, hogy Magyarországnak nyugaton van a helye.

Szorosabb EU partnerségre kell törekedni és jó kapcsolatra az USA-val. A közös katonai szövetség biztonsága miatt fontos, hogy Magyarország a természetes partnereivel törekedjen jó kapcsolatra, és ne Kínával és Oroszországgal.

Orbán Viktort magyar idő szerint majd csak este nyolckor fogja fogadni az Amerikai Elnök.

Mráki-Zay Péter találkozójáról a USA külügyminisztériumában nem fog beszámolni a propaganda média, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here