Sokba kerül nekünk, hogy Orbán szembefordult Európával, az Európai Néppárttal, és a szélsőjobb felé, valamint Európán kívülre kacsintgat – drága dolog lesz hívta fel a figyelmet Tóth Bertalan az MSZP elnöke egy nyílt levélben

 

Tóth Bertalan az MSZP elnöke arra is felhívta a figyelmet, hogy Uniós támogatásokat fogunk veszíteni emiatt, és milliárdokkal fogunk tartozni az oroszoknak, Kínának és most már az USA-nak is.

Kifejti, hogy nem tudjuk még pontosan, hogy a washingtoni látogatás mennyibe is került a magyar embereknek, de tudjuk, hogy amikor Putyinhoz látogatott, az 3000 milliárd forint hitelfelvételt jelentett Paks2-re, amikor Pekingbe látogatott, az 800 milliárd forintos hitelfelvételt jelentett a Budapest-Belgrád vasútvonalra, amelyek részleteit még az unokáink is fizetni fogják.

Most előzetesen amerikai fegyverek vásárlásáról szóltak a hírek, több mint 500 milliárd forint értékben. A szélsőjobb felé tartó Orbán már elveszítette józan ítélőképességét, a korrupciót és az adóssághalmozást már iparszerűen űzi a fideszes elit- szögezi le az MSZP vezetője

Ideje, hogy Európa és a progresszív erők megálljt parancsoljanak a jobboldali szélsőségeseknek. Ha ezt a pénzt nem fegyverekbe és soha meg nem térülő beruházásokba, hanem az emberekbe fektetnénk, nem itt tartanánk.

Mi ezért küzdünk, hogy az uniós forrásokból a magyar emberek egészségére, nyugdíjára, bérére, oktatására többet fordítsunk. Ezért dolgozunk, szövetségben Európával- zárja sorait Tóth Bertalan

Az MSZP elnökének leveléről nem fog beszámolni a propaganda média ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a tényeke Orbán utazásairól.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here