Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Juszt László, az ismert tévés nyilvánosságra hozott két nyilatkozatot, amiből jól kiolvasható a Fidesz összevissza beszédje, ráadásul ez alapján elmondható, hogy Kövér László, a Fidesz házelnöke szerint Áder János, a Fidesz köztársasági elnöke egy “agymosott”.

Juszt László Facebookon osztotta meg azt az írást melyben felhívja a figyelme, hogy az MTI tudósítása szerint Siófokon Kövér László azt fejtegette, hogy Németországban a “független és pártatlan” média agymosó hatása miatt van, hogy a klímaváltozást tartják a fontosabb problémának a migrációnál.

Majd a az ismert tévés beidézte Áder János szavait is: “Sajátos ördögi körben vagyunk: egyre gyorsabban éljük fel a természeti tőkénket. Ennek nagyon súlyos következményei vannak már jelenleg is” – mondta tegnap délelőtt Áder János köztársasági elnök Makón, a Hagymaházban, ahol mintegy 350 helybeli középiskolásnak tartott előadást Klímaváltozás és vízválság címmel.

Zárás képen némi fricskával megjegyzi, hogy : Hajrá fiúk! Ez tetszik. De könyörgöm ne hagyjatok bizonytalanságban! Most akkor ki az agymosott? Ez pontosan az a meccs, ahol minden pofon jó helyre megy.

A Fidesz-propaganda médiái nem fogják felhívni a figyelmet arra, hogy a Fidesz vezető politikusai össze-vissza beszélnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here