Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egészségügyre és oktatásra költené az EU-s támogatásokat a magyarok többsége. Ez derült ki a Medián felméréséből, amelynek legérdekesebb eredménye: a fideszes szavazók fele helyeselné, ha nem a magyar kormány, hanem egy EU-s intézmény osztaná szét ezeket a támogatásokat- számolt be az Index

Vélelmezhetően már a Fidesz szavazók is sejtik, hogy a Fidesz szét lopja az EU-s pénzeket, ezért kereken 50 százalékuk azt támogatná, ha nem a kormány, hanem az Európai Unió osztaná szét azokat.

A Medián kutatásából az is kiderül, hogy a magyarok 68 százaléka szerint az EU-s pénzeket csak és kizárólag  az egészségügyre, oktatásra és munkahelyteremtésre kellene költeni. Érdekesség, hogy a Fidesz szavazói körében is többséget kapott az elképzelés: 61% helyeselné, ha csak ezekre mennének a források.

Még érdekesebb válaszok születtek arra a kérdésre, hogy helyeselnék-e a szavazók, hogy “a korrupció visszaszorítása érdekében az Európai Uniótól kapott támogatásokat a jövőben ne a magyar kormányzat, hanem egy független európai intézmény ossza ki és felügyelje.”

A kutatás szerint a teljes népesség, kb kétharmada, tehát 65%-a ezzel egyetért, 30% van ellene, 6% nem tudja. A pártonkénti bontásból derült ki hogy még a Fidesz szavazók 50 százaléka is úgy gondolja ne legyen Orbán Viktornak beleszólásba az uniós pénzosztásba.

A Medián arra is rákérdezett, hogy az emberek mire fordítanák a legtöbb EU-s támogatást. Az emberek döntő többsége a 91%-a az egészségügyet és az oktatást  50% említette.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy még a Fidesz szavazók szerint is rossz kezekben  van Orbánéknál  az Eu-s pénzek elköltése, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a tényeket.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here