Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Unió a legkevésbé sem nézi jó szemmel, hogy vannak olyan kormányok, amelyik fittyet hánynak minden jogállami kritériumra és közben nyergesvontatóval hordják el ez Európai Unió által adott pénzeket. Ezek közé sorolják az Orbán-kormányt is.

Az Unió a legkevésbé sem nézi jó szemmel, hogy vannak kormányok, amelyek finoman szólva sem arra költik az Eu-s pénzeket, mint amire Brüsszel eredetileg szánja őket. Erre iskola példa a magyar EU-s pénzek felhasználása: Tiborczok és Mészáros Lőrincek.

Az EU egyetlen retorziót tud a jelenlegi szabályozások szerint használni, megvonja az országoktól a pénzt, vagy egy korrupció gyanús beruházás után visszakéri az Uniós forrásokat.

Nem jó eljárás ez, mert ez valójában nem a kormányokat, hanem az országot bünteti, hiába látja az ellenzék a lenyúlásokat egy-egy korrupt kormány esetén, mivel az Unió az országot büntetheti az ellenzék is nehezebben tud fellépni, hiszen nem az a céljuk, hogy az országnak rosszabb legyen.

Ujhelyi István, az MSZP európai politikusa tegnap Albertirsán tartott egy teltházas lakossági fórumot, ahol ismertette az általa kidolgozott programot, melynek a lényege az, hogy az EU csak a korrupt kormányokat büntesse, de az ország ne essen el EU-s pénzektől.

Ujhelyi István programja arról szól, hogy az új EU-s költségvetésben meg kell teremteni, hogy az önkormányzatok ne a korrupt kormányon keresztül jussanak az Európai Uniós pénzekhez, hanem közvetlenül Brüsszelhez tudjanak pályázni.

Az MSZP politikusa kifejtette, hogy ez csökkentené az önkormányzatok kiszolgáltatottságát a korrupt kormányokkal szemben és azok nem tudnák lenyúlni az önkormányzatoknak szánt EU-s pénzeket sem, ráadásul azok a források így nem értelmetlen beruházásokra lennének költve.

Ujhelyi azt is elmondta, hogy ismerve a magyar viszonyokat, ezt a kezdeményezést a polgármesterek zöme is tudnák támogatni, mert ők sem örülnek  a Tiborczoknak meg a Mészárosoknak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP-nek van egy zseniális programja arra, hogyan lehet úgy megbüntetni a korrupt Orbán-kormányt, hogy közben Magyarország ne veszítsen egy fillér EU-s pénzt se, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is remek ötlet.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here