Éppen egy hónapja robbant a bomba, hogy betiltották a közismert HVG címlapjairól készült posztereket Budapesten, csak találgatások vannak az okokról, de vélhetően a Rogánnés címlap nem jött át a hatalomnak, ezért inkább a cenzúrához nyúltak 

A HVG-címlapok plakátjai negyven éve, a lap megjelenése óta minden héten kikerültek a hirdetőoszlopokra – mostanáig. A Mészáros-birodalomba beszippantott Mahir ugyanis egyoldalúan és azonnali hatállyal, jogszerűtlenül felmondta a HVG kiadójával kötött szerződést még áprilisban.

Így a legújabb HVG címlap poszterei sem kerülhetnek már ki az utcára, ezért mi is most teret adunk az újságnak, hogy mindenki láthassa mitől is rettegnek Fideszék.

via:444

A 444 írta, hogy erős címlappal turbózza fel az eheti hvg Tiborcz István meggazdagodásáról szóló cikkét – Orbán Viktor veje 35 milliárd forintos vagyonával idén először került fel a 100 leggzadagabb magyar listájára, a HVG azt veszi végig, honnan jön ez a pénz.

Így hát, mindenkit kérünk, hogy ossza meg ezt a posztot, hagy jusson el minél több emberhez a legendássá vált HVG címlap poszterek legalább elektronikus formában és ne érjen célt a Fidesz cenzúrája.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here