Azt hiszem erre mondják azt, hogy a fagyi visszanyal, ugyanis Orbán Viktorból ugyanolyan plakát mumus lett Ausztriában mint idehaza Soros Györgyből, ugyanis az egyik párt politikai szégyenpadra öltette a plakátjain az Orbáni-politikát.

Az osztrák liberális párt, a NEOS új, az EP-választások elé készített plakátján Orbán Viktor is felbukkan, mint ellenpélda: Matteo Salvini olasz belügyminiszter, Donald Trump amerikai elnök és két osztrák szélsőjobboldali politikus mellett.

A magyar miniszterelnök testesíti meg a plakáton azokat a ‘national-brutalos’-okat, akikkel szemben a NEOS listavezetőjét, Claudia Gamont ajánlják- szúrta ki a 444.hu Azt már mi tesszük, hozzá hogy erre mondják azt, hogy a fagyi visszanyal, ugyanis itthon a Fidesz előszeretettel csinál emberekből plakát mumust.

Ugyanis nem Soros György az első, akivel plakáton riogat az Orbán-párt: volt már célkeresztben Junker, Botka László, Vona Gábor és Bajnai Gordon is. Most azonban az osztrákoknál Orbán képével riogatják a választókat.

Nos a kormánymédia nem fog beszámolni arról, hogy az osztrákoknál Soros György helyett, inkább Orbán Viktorral riogatják az embereket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: nyugaton Orbán a riasztó példa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here