Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai magyar közéletben ritkán tapasztalható, hogy ilyen harcias kiállásnak lehettünk tanúi, mint pénteken Dunaújvárosban, ahol az MSZP és a Párbeszéd kizárólag a magyar munkavállalók helyzetéről beszélt, amíg a fideszes propagandamédia meg nem jelent. Alighanem ők is bánják már, hogy nekiálltak széttrollkodni a sajtótájékoztatót, mert Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke úgy kiosztotta őket, hogy még most is csak pislogunk.

 

Orbán Viktor kilóra eladta a magyar munkavállalókat a multiknak, rabszolgatörvényt hozott, amely engedi, hogy rabszolgaként foglalkoztassák őket, a munkaerőhiányt béremelés helyett ukrán, indiai meg szerb dolgozókkal próbálja kezelni, letörve a hazai béreket, fittyet hányva a munkavédelmi szabályok betartására.

Éppen ezekről beszélt az MSZP alelnöke Komjáthi Imre pénteken a párbeszédes Jávor Benedekkel és a zöldek helyi politikusával Dunaújvárosban a Hankook-gyár előtt, amikor a PestiSrácok stábja igen késve megjelent, és a magyar dolgozók helyzete helyett valami egész másról, a városban is formálódó ellenzéki összefogásról kezdte faggatni Szabó Zsolt önkormányzati képviselőt.

A fideszes propagandaportál munkatársának szándéka nyilvánvalóan az volt a témához még csak véletlenül sem kapcsolódó kérdésekkel, hogy lehetőleg kicsikarjon egy rosszul sikerült választ a helyi ellenzéki politikusból, amit aztán majd hetekig harsoghat a kormánypárti nyaloncsajtó. Az egy dolog, hogy ez nem sikerült neki, Szabó számíthatott ugyanis a „betámadásra” így vette fáradtságot, és folyamatosan visszakérdezéssel viszonozta a PestiSrácok riporternőjének kérdéseit.

Komjáthinak azonban egy ponton elég lett a kormánypárti trollkodásból, odalépett a mikrofonhoz, és a következőket mondta: „hogy a k@rva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van, magasról tesznek rá, hogy itt éppen mongolokat meg ukránokat meg mindenféle emberek foglalkoztatnak, és erős a gyanú, hogy a munkaerő-közvetítő cégek mögött is fideszes oligarchák vannak, azok gazdagodnak megint a magyar dolgozók vérén, és magukat ez nem érdekli?”

Az MSZP alelnöke ez után,  lényegében már csak annyit közölt a PestiSrácokkal: magasról tojtak arra, hogy itt ma ők a magyar munkavállalókról beszéltek, kérjenek bocsánatot a dolgozóktól, mert „felháborító, amit csinálnak”.

A Fidesz médiái nem fognak beszámolni arról, hogy rendesen meg lettek küldve, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nem hagyja magát az ellenzék!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here