Vérciki jelenetsort rögzített a HVG kamerája. Az ellenzéki portál véletlenül megtudta, hogy Orbán Viktor Nagykátán fog templomot avatni, így hát autóba ültek, hogy elkapják a miniszterelnököt a kérdéseikkel, válasz helyett csak kínos vigyorgásra futotta Európa erős emberétől. 

A lap arról számolt be egy videóban, hogy a magyar miniszterelnök részt vett a felújított nagykátai katolikus templom átadásán és a hálaadó szentmisén díszvendégként, így felkerekedtek ők is hogy lencsevégre kapják Orbánt.

A helyszínre érkező Orbán Viktortól a hvg.hu munkatársa többször is megkérdezte, mit szól ahhoz, hogy Tiborcz István, a miniszterelnök veje  a 32. a leggazdagabb magyarokat felsoroló listán.

Összesen négyszer, különböző helyeken is próbálkozott Orbánnál a HVG újságírója, mind a négyszer válasz helyett csak kínosan vigyorog Magyarország miniszterelnöke, miközben testőrei taszigálták odébb a sajtómunkásokat.

A Fidesz- médiái nem fognak beszámolni arról, hogy Orbán valódi kemény kérdésekre csak kínosan vigyorogni tud, de válaszai nincsenek, ezért oszd meg ezt a videót, hogy mindenki lássa: Orbán egy papírkutya!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here