Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Facebook-messengeren kapott életveszélyes fenyegetést Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, jelentette be Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke egy rendkívüli sajtótájékoztatón ma délelőtt

Kampányfőnökként nem csak az a dolgom, hogy felszántsam az országot és reggeltől estig úton legyek, találkozzak az emberekkel, hanem az is, hogy megvédjem kollegáimat, barátaimat- kezdte mai, rendkívüli bejelentését Facebookon Ujhelyi István.

Az MSZP EP-kampányának főnöke elmondta, hogy az ország súlyosan kettéosztódott, amit ő a „Fidesz gyűlöletkampányának” tud be és ez „az állandó háborús, gyűlöletkeltő logika az emberek hétköznapjait is megfertőzte”. Ezért van Ujhelyi szerint, hogy szinte az ország minden pontján azt hallja, hogy egymásnak estek a kampány kapcsán családtagok, rokonok.

A videónak hangja is van, melyet a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Hozzátette: tegnap este 11 óra után Messengeren életveszélyes fenyegetést kapott az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre. Azt írták neki, hogy „te kádárista, vörös patkány! A bolsevista okádék ronggyal, ami mindig rajtad van, kötnélek fel”.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Ujhelyi közölte, hogy a fenyegetés kapcsán az MSZP a mai napon jogi lépéseket tesz, mert úgy vélik, nem mehet tovább mindez egy pontnál. „Egymást kötéllel nem fenyegetjük”- jelentette ki az MSZP EP-képviselője, aki felidézte Kövér László egykori köteles kijelentését is. Úgy véli, egyszer „vége lesz ennek a hatalomnak és akkor nagyon sokan fogják szégyellni magukat, hogy felültek ennek a propagandának, amit a Fidesz működtet”.

„El a kezekkel minden egyes aktivistánktól! El a kezekkel minden politikustársunktól”- követelte a videóban Ujhelyi István, hozzátéve, hogy a fenyegető üzenet olyan embertől érkezett, aki Facebook-profilja alapján hús-vér ember, nem pedig egy troll, Szekszárdon él és rendszeresen posztol a legkülönbözőbb katonai hadműveletekről, tehát valószínűleg nem áll távol tőle az erőszak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here