Itt van a 2019-es európai választási kampány utolsó egy hete és az utcákon sehol egy nyamvadt, Soros-migráns-Juncker plakát sem. Pedig Orbán azt mondta, hogy a bevándorlás neki a legfontosabb téma. Azonban szavakban mer már csak nagylegény lenni.

A magyar szleng azt hívja becsicskításnak, amit Orbánnal művelt Brüsszel. A mi papírkutya miniszterelnökünk csak szavakban harcias ám, azonban mivel igencsak ráförmedtek az EU meghatározó vezetői összehúzta magát laposra.

Persze még morog, meg mutatja itthon a sajátjainak, hogy Ő mekkora legény is ám, de mi mutatja a legjobban, hogy az izmoskodó Orbánnak azért hatalmas sallereket osztottak ki, mint hogy sehol nincs az utcán egy nyamvadt:  “jaj de jönnek a migránsok”, meg “Soros egy gonosz” és “Brüsszel a valódi pokol” plakát.

Kormány plakát- Soros már sehol

Ennél sokkal viccesebb, hogy a mi kis zseb Putyinunk most egy doromboló kiscicává vált és a gyűlöletplakátjait gyermekrajzokra cserélte. Bár eddig a migránsok voltak neki az első, de most már inkább a gyerekek lettek azok.

Persze ne dőljünk be ennek a gyerekrajzokkal cukiskodó Orbánnak, hiszen bár most igen komolyan befenyítette Brüsszel, de alig várja a Fidesz vezérkara, hogy elmúljon a mosolyszünet az  EU-ban és ott folytassák az aljaskodást, ahol abbahagyták.

Mindenesetre azért mi jót mosolygunk azon, hogy Orbán annyira beijedt az EU-tól, hogy már Soros-plakátokat se mer inkább kitenni, ha szerinted is fanyar ez, oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán valójában csak egy szájhős.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here