Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Schmidt Mária, Orbán Viktor kedvenc történésze megdöbbentő mondatokat mondott temesvári fórumán, ezzel kvázi megkezdték felkészíteni a Fidesz- szavazóit arra, hogy Orbán hazánkat bármikor kiléptethesse az Unióból.

 

Nem “szerelmi házasság”: Schmidt Mária megmondta, meddig kell az Unióban maradni
Tegnap posztolta a Facebook oldalára Schmidt Mária a NyugatiJelen.com tudósítását a hétvégén Temesváron, a XXIV. Bánsági Magyar Napok keretében elmondott beszédéről. A Terror Háza Múzeum főigazgatója a vasárnapi EP-választásról azt mondta: valójában a tét a nemzetállamok megmaradásának a kérdése, az a kérdés, hogy milyen Európát akarunk.

Nem vár “egetrengető változásokat”

Schmidt Mária úgy gondolja, hogy a május 26-ai EP-választások nyomán nem fognak eget rengető változások történni. „Van egy új irány az Unióban, de ez még nem olyan izmos és erős, hogy a hagyományos politikai erőket helyettesíteni tudná” – mondta Schmidt Mária, aki a tudósítás szerint azt várja a mostani választástól, hogy abba az irányba mutassa meg az európai polgároknak a szándékát, ami a változások irányába megy, “hogy Európának a XXI. században betöltött szerepével kapcsolatban kezdődjön már el a közös gondolkodás.”

A tudósítás szerint Schmidt Mária azt mondta: az eddigi EP-választások nem voltak túl izgalmasak, mert az emberek úgy gondolták, hogy ami Brüsszelben zajlik, az ő életüket nem nagyon befolyásolja. Most azonban más a helyzet, vannak olyan politikai ügyek Európában, amelyek mindenkit érintenek, ilyen a bevándorlás.

„A migráció kérdése valójában eltakar egy sokkal fontosabb kérdést: ez a nemzeti szuverenitás kérdése. Majd ezután kezdett el  igazán megdöbbentő mondatokat mondani Orbán Viktor kedvenc történésze:

„Az Unióban addig kell maradnunk – és itt nemcsak Magyarországra gondolok hanem, az egész térségre, így Romániára is – amíg több az előny mint a hátrány. Le kell arról szokni, hogy szerelmi házasságot kötünk, lelkesedésből vagyunk együtt, tiszteljük őket, felnézünk rájuk – ez egy érdekviszony! Ameddig több az előnye, mint a hátránya addig ott a helyünk, ha ez nem így van, lehet gondolkodni arról, hogy milyen más lehetőségek vannak” – mondta Schmidt Mária mondta a temesvári rendezvényen.

Teljesen világos, hogy ezzel megkezdte a Fidesz felkészíteni a Fidesz szavazóit arra, hogy Orbán ki tudja vezetni hazánkat az Unióból, mert innen már csak egy lépés, hogy elkezdjék tolni a propagandát, hogy miért nem előnyös az Uniós tagság nekünk…

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here