Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Pénteken sajtótájékoztatót tartott Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje és Karácsony Gergely. A 24.hu írt arról, hogy az eseményen a Hír TV riportere a párhuzamosan zajló klímasztrájkról kérdezte az EP-képviselőt, de olyan baromságot, hogy Jávor elküldte melegebb éghajlatra a TV riporterét.

A pénteki, budapesti tüntetést a Fridays For Future szervezte, a Fidesz politikusai pedig napok óta hangsúlyozták, hogy a Soros-hálózat sejthető a globális klímatüntetések mögött. Erről kérdezte a Hír TV Jávort, kitérve arra is, hogy azért a klímapolitikával próbálják-e megfogni a fiatalokat, hogy így szipkázzák el szavazataikat a bevándorlásellenes erőktől.

A kérdést Jávor elsőre el sem akarta hinni, vissza is kérdezett, hogy tényleg ezt a kérdést írták-e fel neki a szerkesztőségben. Majd pedig kifakadt, hogy tíz éve van ebben a szakmában, de azért időnként tudják sokkolni.

Jávor a 24. percben küldi meg a Fidesz TV-t, tekerj oda. A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban húzhatsz fel.

Ekkor már 20 perce ment a sajtótájékoztató, de Jávor újra elmondta, hogy a klímaváltozás az emberiség előtt álló legnagyobb kihívás, és rengeteg ember gondolja azt, hogy ezzel foglalkozni kell, majd pedig szemmel láthatólag egyre jobban felhúzza magát a kérdésen.

Többek között arról beszél, hogy a fiatalok világszerte azért tüntetnek, mert tűrhetetlennek tartják, hogy Kövér László-szerű zombik elrontják a jövőjüket. Majd igen tisztességesen megküldte a hülyeséget riportert:

„Emberek azért mennek ki az utcára, hogy a politikusok tegyék meg a szükséges lépéseket azért, hogy a ma fiatal generáció még emberhez méltóan tudjon élni. Erre maga idejön és arról dumál, hogy az Avaaz-t a Nyílt Társadalom Intézet finanszírozza, miközben a tüntetést nem ők szervezik hanem a Fridays for Future. (…) Komolyan mondom katasztrófa, siralmas, hogy itt tartunk, ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból. De ennek vége, mert a fiatalok – nem a pártok, nem Soros György, nem a politikai mozgalmak, kimentek végre az utcára.” – folytatta Jávor.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here