Az utolsó pillanatban leigazolta az MSZP csapata a legismertebb ellenzéki fiatalt. A kormánnyal szembeni kiállásával elhíresült kiskunfélegyházi gimnazista Nagy Blanka a Bács-Kiskun megyei Orgoványban tette le az esküt csütörtök délután, mint az MSZP szavazókör delegáltja- tájékoztatta az MSZP kommunikációs igazgatója a Hírklikket.

A tavaly év végi tüntetési hullám idején színre lépő, és a Fideszt keményen bíráló Nagy Blankát láthatóan az utóbbi hónapokban a rá zúduló kormánypárti össztűz sem késztette a közélettől való visszavonulásra, legutóbb például azzal került a figyelem középpontjába, hogy a egy kampányrendezvényen Pilhál Tamás, a PestiSrácok munkatársa a szoknyája alá bekukkantó fotót posztolt róla.

Ezúttal azonban a legkevésbé sem a politikai bulvár világába tartozó hírről számolhatunk be vele kapcsolatban: Nagy Blanka ugyanis szavazóköri megfigyelő lesz a május 26-án rendezett európai parlamenti választáson, méghozzá az MSZP delegáltjaként – tudta meg a Hírklikk a szocialista párt kommunikációs igazgatójától.

A hetekben érettségiző végzős gimnazista lány kecskeméti járáshoz tartozó Orgoványban tette le az esküt, a szülőfalujában fog tehát őrködni a választás tisztasága felett – közölte Láng Balázs a Hírklikkel.

Mint korábban megírtuk, az ellenzéki pártok közül messze az MSZP delegálja majd a legtöbb választási megfigyelőt, több mint 5000 szavazatszámlálót a vasárnapi voksolásra, ennek a számnak kicsit több, mint a felét tudta csak delegálni a DK és a Jobbik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here