Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miután tegnap Frans Timmermans, ahogy a sajtó csak emlegeti, Orbán Viktor legádázabb európai ellenfele és pártja, a holland szocialisták fölényesen megnyerték az európai választásokat Hollandiába, minden jel szerint ráfordultak a magyar választásokra és elég világos üzenetet küldtek az ellenzéki szavazóknak, hogy kire kell szavazni május 26-án azaz most vasárnap, ha Orbán Viktor bukását szeretnék.

Orbán Viktor legádázabb európai ellenfele elég világos üzenetet küldött a magyar ellenzéki szavazóknak, hogy kire szavazzanak Orbán Viktor bukásához. Frans Timmermans és pártja, a PES fizetett magyar nyelvű hirdetésekkel árasztották el a tegnapi győzelmük után a legnagyobb magyarországi hírportálokat.

 

Például a 24.hu-n is látható hirdetésekben is egyértelműen leteszi az európai vezető a garast az MSZP mellett és minden ellenzékit arra buzdít, hogy most vasárnap szavazzon a szocialistákra. (amúgy ebben a videóban, magyarul is megszólal Timmermans és elmondja, hogy kire szavazunk)

Frans Timmermans elégé világossá teszi, kire szavazzon, aki azt akarja, hogy bukjon Orbán!

Persze ez a hirdetés már csak egyértelműsítés, hiszen Frans Timmermans példátlanul sokszor járt a kampányba Magyarországon és akkor is csak és kizárólag az MSZP mellett kampányolt.

Az európai üzenet világos: szavazzon a szocialistákra!

Azt gondolom, hogyha Európa ilyen erős üzenetet küld nekünk magyar ellenzékieknek, akkor nem tehetjük meg, hogy fittyet hányunk rá, pont úgy, ahogy a Fidesz és Orbán szoktak Európára. Ha fogvicsorgatva, ha szívből vagy jól végig gondolt racionalitásaink miatt, de be kell húznunk azt az ikszet az MSZP mellé most vasárnap.

Timmermans ebben a videóban magyarul is elmondja, kire szavazunk!

Nem dughatjuk a fejünket a homokba és nem mondhatjuk, hogy mi itt szavazgatunk össze-vissza, de bukjon már meg Orbán, ehhez nekünk is tenni kell. Nyilván jól megfontolt döntés volt, hogy miért épp az MSZP mellett tette le voksot az európai vezető és rajta keresztül Európa, de nem is ez a lényeg, az üzenetet érteni kell, még ha ez nem mindenkinek kedves. De most érteni kell!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy mit üzent az európai vezető a magyar ellenzékieknek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, komoly a tét és most vasárnap Európa számít a magyarokra!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here