Gajda Pétert, Kispest MSZP-s polgármesterét igencsak pitiáner módon támadta be a Fidesz ez európai parlamenti választási kampányhajrájában, erről a sikerpolgármester saját maga számolt be Facebook oldalán.

Gajda Pétert, Kispest MSZP-s polgármesterét feljelentette a Fidesz a kampányhajrában- derült ki a polgármester Facebookon közzétett bejegyzéséből. Azonban valószínűleg ez a kampány legpitiánerebb betámadása.

Történt az, hogy Gajda a választási kampányban kiadott egy plakátot, amellyel pártja az MSZP és a Párbeszéd mellett buzdított a most vasárnapi Európai Parlamenti választásokra. A választási törvény értelmében az ilyen kiadványokon fel kell tüntetni a felelős kiadót.

Ezt a plakátot jelentette fel a Fidesz

Ám Gajda “komolyat” hibázott, ugyanis a törvényben alkalmazott formula helyett “Készült: Gajda Péter megbízásából” szöveg szerepelt a plakátokon, pedig a helyes így lett volna: “Felelős kiadó: Gajda Péter”

Az elképesztően “komoly” hibára rögtön le is csapott a Kispesti Fidesz, és tehát feljelentette Gajdát a választási bizottságnál, ami ezért jogszabálysértést állapított meg és a Fidesz el is kezdte rögtön  azt hirdetni, hogy jogszabályt sértett az MSZP-s polgármester. Nevetséges ugye?

A polgármester meg is jegyzi, hogy  aki csak a fideszes média híreinek címét olvassa jobb ha tudja, ennyi a “bűne” és várja a következő feljelentést a Kispesti Fidesztől.

Segítsünk a sikeres polgármesternek, hogy ne legyen áldozata a Fidesz pitiáner kampány propagandájának, kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa az igazságot és senki ne dőljön be a Fidesznek!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here