Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Máris meg van a 2019-es európai parlamenti választások első hivatalosan megválasztott magyar európai parlamenti képviselője, őt úgy hívják, hogy Piri Kati. Persze nem Magyarországon indult a választásokon, hanem az elsöprő győzelmet arató holland szocialisták színeiben nyert mandátumot. Egy videóban üzent a magyaroknak vasárnapra.

Ne adjátok fel, az utolsó órákig kampányoljatok- üzente a magyaroknak Piri Kati, a 2019-es európai parlamenti választások első hivatalosan megválasztott magyar képviselője egy videó üzenetben.

A hollandiai magyar EP-képviselő hozzátette, hogy Frans Timmermans és a holland szocialisták győzelme erős üzenet Orbán Viktor számára is. „Nem a félelemkeltő, jobboldali politika a nyerő Európában. Elindulhat a változás Magyarországon is!” – mondta többek között a magyar származású politikus.

A magyar politikusnő azt is elmondta, hogy bármi lehetséges, példaként hozta a saját pártját a holland szocialistákat, melyet a kampány kezdetén csupán 5 százalékra mértek és innen nyerték meg a választásokat. Az utolsó napokban 8 százalékot erősödtek- hangsúlyozta.

 

A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni

A holland EP-képviselő hozzátette, hogy a mostani eredmény alapján a szociáldemokraták lettek a legerősebb politikai erő Hollandiában, amely mindenképpen váratlan. Piri Kati hangsúlyozta: az is figyelemre méltó, hogy a baloldali párt megerősödése mellett súlyos vereséget szenvedett a Fidesz barátságát kereső szélsőjobboldali Wilders-párt.

„A holland eredmény az MSZP-nek is erőt kell, hogy adjon. Nem csak azért, mert testvérpártok vagyunk, hanem azért is, mert egyforma programot, a Szociális Európa vízióját ajánljuk. Olyan Európát akarunk, amely az embereket helyezi előtérbe” – nyilatkozta Piri Kati.

Kifejtette, hogy nagyon szurkol az MSZP-nek, mert most jó esély van arra hogy a baloldal nyerje meg az európai parlamenti választásokat és Frans Timmermans legyen az EU következő vezetője. Hollandiában nyertünk, a spanyoloknál, svédeknél, finneknél és Portugáliában nyerni fognak a szocialisták- sorolta hosszasan az országokat a politikus nő.

Piri Kati egyúttal a vasárnapi voksoláson való részvételre buzdított minden ellenzéki szavazót, kérve, hogy az MSZP-Párbeszéd listájára adják szavazataikat. „Hajrá MSZP! Magyarországnak is kell erős szocialista párt, hogy meg tudjunk küzdeni a szociális Európa programjáért!” – fogalmazott zárásképen a politikus

A Fidesz-propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy mit üzenet Magyarországnak az első hivatalosan is megválasztott magyar európai parlamenti képviselő, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson az üzenete!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here