Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor nagyon ideges lesz, ugyanis gyakran mondogatta, hogy a Fidesz Európa legerősebb pártja, hiszen Európában a legnagyobb arányú győzelmet szokta aratni az Európai Uniós választásokon. Azonban ennek a csodálatos álmának is vége, mert várhatóan Máltán a szocialisták nagyobb arányban nyernek, mint Magyarországon a Fidesz.

Vélhetőleg nem a Fidesz lesz Európa legerősebb pártja, hanem a máltai szocialisták, ugyanis az európai parlamenti választások történetének eddigi legnagyobb győzelmét jósolják a máltai Munkáspártnak (S&P frakció) a szigetországban.

A korai adatokból úgy tűnik, hogy a párt közel három százalékot javítva 55-56 százalékot fog szerezni a mai választáson, míg második helyen a Nacionalista Párt fut be, 37 százalékkal.

Míg a Fidesz ennél kisebb arányú győzelemre számíthat. Amúgy, ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla a magyar választási kampányba Málta szocialista miniszterelnöke is „beszállt”.

Gurmai Zita, az MSZP egyik vezetője találkozott többek között a szigetország EU- és egyenlőségügyi miniszterével, miniszterelnökével és a köztársasági elnökével.

Gurmai Zitától a Hír Hugó akkor telefonon érdeklődött a találkozó részleteiről és megtudtuk, hogy  négyszemközti tárgyalásra került sor a máltai miniszterelnökkel Joseph Muscat-tal.

A találkozóról elmondta nekünk az MSZP-s vezető, hogy Joseph Muscat aggódva érdeklődött a magyarországi helyzetről. A máltai miniszterelnök érdeklődő kérdésére Gurmai tájékoztatta a Fidesz néppárti tagságának felfüggesztéséhez vezető körülményekről.

Azt is megtudtuk, hogy az ország vezetője különösen szívén viseli Magyarország sorsát, hiszen imádja hazánkat, legutóbb épp pár hónapja  járt egy privát utazáson Budapesten.

A miniszterelnök akkor Gurmainak beszélt az európai politikáról is. Úgy látja Muscat, hogy az Európai Szocialistáknak jó esélye van megteremteni a szociális Európa vízióját, ám ehhez szövetségben kell gondolkodniuk. A máltai miniszterelnök Emmanuel Macront, a francia elnököt látja potenciális együttműködő partnerének az európai baloldalnak

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán álmát a máltai szocialisták döntik dugába, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa nem a Fidesz Európa legerősebb pártja, hiába szajkózza ezt Orbán.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here