Hatalmas botrány lesz abból a kisfilmből, amit a 444 forgatott még tegnap az európai uniós választás napján: egy idős hölgy bevallja a 444 stábjának, hogy csak a pénz miatt szavaz a Fideszre

A 444 által forgatott kisfilm újabb, a választás tisztaságát megkérdőjelező tényezőt mutat be, ugyanis a portál kamerája a választás napján hátrányos helyzetű falvakban forgatott és egy megdöbbentő jelenetet rögzített.

Egy idősebb hölgy a portál kérdésére, hogy miért szavaz a Fideszre azt a választ adja, hogy  buksza miatt, majd a pénz közismert kézjelét mutatja a kamerába. Elmondja nem is ismer más pártot, majd azt is, hogy 20 ezer forintot kapott azért szavazz a Fideszre.

A botrányos jelenet kb 1:30-tól látható

A jelenség új, bár nem meglepő, az elmúlt években a nyugdíjasok szegénység elképesztően nőt, nyilván ezzel együtt a kiszolgáltatottságuk is.

A Fidesz-médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a Fidesz kormány mennyire kiszolgáltatottá tette a nyugdíjasokat , ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here