Sajtóhírek szerint több fideszes üzletember és politikus – például Rogán Antal – bérelt luxusautókat egy flottakezelő cégtől. Ezeket a tartós bérleti konstrukciókat aztán elfelejtették feltüntetni vagyonnyilatkozatukban.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a fideszes oligarchák ennyire nyíltan ostobának nézik a magyarokat. Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, hogy akinek van pénze luxusautók bérlésére, az nem szégyelli ezt feltüntetni a vagyonnyilatkozatában is.

Ebből nyilvánvalóan arra lehet következtetni, hogy Rogán Antal és a többi fidesz-közeli üzletember nem a saját, becsületesen megszerzett pénzéből parádézik luxusautókkal, luxustáskákkal, maguktól bővülő luxusingatlanokban.

Mi, európai magyarok el fogjuk számoltatni Orbán luxusoligarcháit, hogy ne lubickolhassanak tovább a közpénzből szerzett vagyonukban!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here