Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Két hajó egymásnak ütközött, az egyik felborult és elsülyedt a Dunán Budapesten, a Parlamentnél szerda este, negyed 10-kor. A Mentőszolgálat a Facebookon közölte, hogy a mentők 14 egységgel vonultak a helyszínre.

A Hableány hajó tulajdonosának képviselője aztán nem sokkal este 10 után az Indexnek azt mondta, a hajó “ténylegesen” elsüllyedt,  34 fő volt a fedélzeten a 2 fős legénységgel együtt, és rendkívüli erőkkel zajlik a mentési munka, “a hatóságok a helyszínen és a hajós társaság mindent megtesz azért, hogy mindenkit kimentsenek a vízből”. Főleg távol-keleti turisták voltak a hajón.

A hajótársaság illetékese azt mondta, egyelőre nem tudják pontosan, hogy mi történt. Az index informátora szerint egy nagy turistahajóval ütközött a Hableány, emiatt borult fel, de ezt nem erősítette meg senki.

A folyón álló hajók mind reflektorokkal világítják a vizet, egy rakparti filmforgatás reflektorait is a Duna felé irányították, de a mentést nehezíti, hogy a megáradt, 15 fokos folyónak nagyon erős a sodrása, és az eső miatt – a világítási próbálkozások ellenére – a látási viszonyok is elég rosszak.

Az M1 csatornán 23:15-kor elhangzó belügyminisztériumi tájékoztatás szerint 18 ember hollétéről tudnak a rendőrök és a mentősök, közülük 14-en egészségesen, épségben vannak, egy embert sikerült a parton újraéleszteni. 3 ember meghalt, és 16 ember hollétéről senki nem tud semmit, őket nagy erőkkel keresik.

Éjjel fél 1-kor a Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, legalább 7 ember halt meg, sokakat még továbbra is nagy erőkkel keresnek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here