Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint, ahogy tegnap beszámoltunk róla, megjöttek többek között a Szerbiában és az Ukrajnában élő magyarság szavazatai, több mint 90 százalékuk a Fideszt húzta be. A DK az eredményt megtámadja.

Megállapította a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélben szavazásának eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) csütörtökön.

A testület ülésén Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke ismertette, hogy a határon túli, nem EU-s országban élő magyar állampolgárok szavazatainak a 95 százalékát  a Fidesz-KDNP söpörte be, azaz  55 287 érvényes szavazatot kapott. A maradék 5 százalékon osztozik a többi ellenzéki párt: Momentum Mozgalom 553-at, a Mi Hazánk Mozgalom 365-öt, a Demokratikus Koalíció 343-at, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 336-ot, az MSZP-Párbeszéd 258-at, az LMP 208-at, a Jobbik 187-et, a Magyar Munkáspárt 71-et.

A DK ma közleményt adott ki a levélszavazatokkal kapcsolatban, mint írják a Nemzeti Választási Bizottság a tegnapi ülésén elfogadta a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélszavazatainak eredményének megállapításáról szóló határozatot.

A párt leszögezi, hogy a bizottság annak ellenére döntött így, hogy a rendszer teljesen áttekinthetetlen, ellenőrizhetetlen. Nem tudni, hogy akik választóként regisztrálva lettek, élnek-e egyáltalán, illetve regisztrálásukat ők maguk kérték-e.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

 

DK azt is kijelent, hogy ugyanígy ellenőrizhetetlen, hogy a regisztráltak maguk adták-e le szavazatukat, vagy helyettük mások. Ezen túl teljesen zavaros bizonyos határon túli magyar szervezetek szerepe a folyamatban.

Ezért a Demokratikus Koalíció a határozat ellen felülvizsgálati kérelmet nyújt be a Kúriához. A választási csalás a népakarat meghamisítása, ezért nem szabad elfogadni egyetlen ellenőrizetlen eredetű levélszavazatot sem!”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here