Dobrev Klára gyászol, mert elment János bácsi, az a hajléktalan ember, aki Karácsonykor minden pénzét arra költi, hogy rászoruló gyermekeknek segítsen.

Meghalt János bácsi. Elképzelhetetlenül küzdelmes élete volt. Küzdött a világgal és sokszor saját magával. Nem volt semmije sem, de próbált ember maradni és másoknak, főleg gyerekeknek segíteni. Hajléktalan volt, ember volt. Nyugodjon békében.- írja Dobrev Klára facebookon

Dobrev Klára még április elején találkozott János bácsival, mint írja  “este felhívtak, hogy baj van. János bácsit másnap reggel ki akarják rakni arról a hajléktalanszállóról, ahol eddig lakott.”

Majd azt is elmondja, hogy azt a János bácsit, aki minden pénzét mikuláskor és húsvétkor ajándékra költi rászoruló gyerekeknek. Pár telefonhívás után sikerült új helyet találnom neki. Nem volt egyszerű, mert János bácsi egy nyuszival és egy teknőssel él együtt- számolt be a DK EP- képviselője még tavasszal.

Minden hajléktan sors mögött egyedi történetek vannak. Nem ítélkezni kell felettük, nem gyűlölni kell őket, hanem segíteni nekik! János bácsi azzal tölti a napjait, hogy szegény gyerekeknek gyűjtöget, nem magának. János bácsi értékes tagja társadalmunknak. Sokan fedéllel a fejük felett sem mondhatják el ezt magukról- zárta akkor gondolatait.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here