Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem kevesebb mint 26 híradóban kell lehoznia az M1-nek azt a 6 helyreigazítást, melyre a bíróság a Czeglédy Csabáról terjesztett valótlan rágalmak miatt kötelezte a köztévét.

Az M1 Híradó szerint a meghurcolt, ellenzéki vállalkozó, ügyvéd korábban több ezer diákot és felnőttet károsított meg több százmillió forint összegben. Ám így ez ebben a formában a legkevésbé sem igaz.

Az erről szóló hazugságokkal tűzdelt hírt a közmédia napokon keresztül leadta, ezért a bíróság arra hivatkozva, hogy az M1-nek közszolgálati médiaszolgáltatóként nagy a felelőssége a nyilvánosság tájékoztatásában, kötelezte az M1 Híradót, hogy a 2017 őszén leadott hírekkel egy időpontban adja le a valótlan hírre vonatkozó helyreigazítását.

Ami gyakorlatban tehát azt jelenti, hogy az MTV-nek 26 híradón keresztül, híradónként hat helyreigazítást kell beolvasniuk. Ez kb azt jelenti, hogy kb 5 percen keresztül fogják ismételgetni a valótlanul híreszteltük kezdetű mondatokat.

A Fidesz propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a bíróság milyen szigorú ítéletet hozott az MTV hazugságival kapcsolatban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facebookon, hogy mindenki lássa: hazudnak reggel, hazudnak délben, hazudnak este!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here