Orbán Viktor ismét alkoholhoz nyúlt, nem ez az első esett, hogy a miniszterelnököt italos pohárral a kezében fényképezték. Most Tokaj mellett, Tarcalon kapták lencsevégre Orbán Viktor miniszterelnök, mégpedig épp alkohol fogyasztás közben.

Tegnap a nemzeti összetartozás napja alkalmából Sátoraljaújhelyen járt Orbán Viktor, ahol a Rákóczi Szövetség táborában fiatalokkal találkozott. A programok vége után azonban nem haza indult, hanem nem messze Tokajtól, Tarcalon található ívóba beugrott  fröccsözni.

Nem ez az első esett, amikor Orbán Viktort alkohollal a kezében fényképezik le. A miniszterelnök korábban, többször is a pálinka fogyasztásnak hódolt, de volt arra is alkalom, hogy éppen egy sört dobott le.

Annyi ilyen eset volt már, hogy a népszerű internetes videókat készítő Herbál Realytinek is feltűnt, még korábban készítettek is egy kis videót, amiben összeválogatták, hogy Orbán legemlékezetesebb piálós jeleneteit.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here