Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bedrogozva rongáltam meg Rogán plakátjait – Juhász Péter arról ír, hogy öt évvel ezelőtt ezt mondta róla a Fidesz. Leírása szerint négy évig tartott, míg jogerősen pert nyert a kormánypárt ellen, de azt a 200 ezer forintot, amit ki kellene fizetniük neki, még mindig nem utalták el. Ezért Juhász a Facebookos poszt szerint végrehajtót küld a Fideszre.

Bedrogozva rongáltam meg Rogán plakátjait – mondta a Fidesz 5 éve Juhász Péterről az azóta megszűnt Együtt korábbi elnökéről. 2 év múlva letagadták a bíróságon, hogy ők küldték el a közleményt az MTI-nek, 3 év múlva elbukták a pert, 4 év múlva másodfokon is elbukták, de azóta sem utalták azt a 200.000.- forintot, aminek megfizetésére kötelezte őket a bíróság a hazugságukért. -írja a korábbi politikus Facebookon

Juhász azt is hozzáteszi,  hazudtak a közleményben, később hazudtak a bíróságon, majd ellógnak a bírósági ítélet elől, és nem fizetnek az ügyvédi felszólítás ellenére sem. Ugyanezt a pert az MTI is elbukta, de ők legalább – 4 évvel az ügy után – lehozták a helyreigazítást, és fizettek.

A Fidesz a bíróságon is furcsa érvelést mutattak be: nem is ők küldték a közleményt az MTI-nek, hanem az magától adta ki a nevükben. Az MTI nem tudta bizonyítani, hogy a Fidesztől kapta, így a bíróság megállapította, hogy „a felperes (tehát Juhász Péter) tévesen hivatkozott arra, hogy az MTI valamely politikai párt közleményét csak akkor teszi közzé, ha az biztosan az adott párttól származik.”

Ebből az következik, hogy az MTI bármit kiad ellenőrzés nélkül, magától, sőt, ha valóban így történt, akkor proaktívan részt vesz egy ellenzéki politikus lejáratásában a kormánypárt érdekében.

A Fideszt végül így csak azért marasztalták el, mert honlapján közzétette a közleményből készült MTI-hírt, és megállapították, hogy 200.000.- forint sérelemdíjat kell fizetnie számomra. Ezt nem tették meg azóta sem, ezért végrehajtást kérek ellenük.- zárja a bejegyzést Juhász Péter

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here