Karácsony Gergely egy igazi úriember, erről tett tanúbizonyságot a tegnapi őt alázó botrányos Gyurcsány-interjú után nem vette fel a kesztyűt, hanem elegáns választ adott Facebook oldalán, íme: 

Sokan kérdeztétek, mit szólok ahhoz: Gyurcsány Ferenc a tegnap esti tévészereplését arra használta, hogy – a 444.hu megfogalmazása szerint – alázzon engem.

De attól, hogy ő megváltoztatta a véleményét, én nem fogom a sajátomat. Aki tegnapelőtt a szövetségesem volt, az nem lesz ma az ellenfelem.

Ráadásul baromira unom azt a játszmát az ellenzéki térfélen, hogy azt méricskéljük, melyikünk a legnagyobb kicsi, ahelyett, hogy nagy dolgokat csinálnánk Budapesten. Nem fogom hagyni, hogy tönkretegyük az ellenzéki esélyeket és a budapesti többség reményét a változásra.

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here