Sas József felesége,Zsuzsa asszony minden nap agyvérzés után gyógyuló férje mellett van, ételt visz neki, sétál vele, ápolja. Három hónapja nem telt el úgy nap, hogy ne ment volna be a kórházba, s még hosszú hetekig vagy akár hónapokig is eltarthat a népszerű humorista kezelése.

“A végkimerülés határán állok, az erőm a végét járja. Egész nap rohanok, beteget ápolok, ügyeket intézek, szinte minden feladat rám szakadt” – ismerte el a Blikknek Sas József felesége, akit meghat a barátok, rajongók szeretete.

“Nagyon sokan érdeklődnek Jóska iránt, amiért hálásak is vagyunk. Van olyan barátunk is, aki néha bejön a kórházba. Mindig örülünk a látogatóknak, sok lelkierőt adnak mindkettőnknek” – tette hozzá.

Persze ettől még a tennivalók sora kimerítik az asszonyt: “Néha már tényleg azt sem tudom, mihez kapjak, mit csináljak előbb. De nem akarok panaszkodni, nem kell sajnálni! A férjemről van szó, bármit megtennék érte. A legfontosabb, hogy jól legyen, de nagyon szeretném, ha Jóska már itthon lenne” – mondta a humorista felesége.

Tavaly novemberben a bemutató előtt váratlanul mondta le új kabaréműsorának minden előadását a humorista. Elmondta, rosszul lett, orvosai figyelmeztették, pihennie kell. A művész szót fogadott, sőt Thaiföldre utazott pihenni, ott kapott agyvérzést. Egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülőgép hozta haza március 7-én.

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here