Bár Fideszék 2010-ben azt ígérték, hogy két hét alatt rendet tesznek, ám ez roppant jól sikerül.  Ilyen ország már tényleg nincs, Budapestre látogatott a dél-koreai újságíró, hogy tudósítson  a Hableány tragédiájáról, de már első nap át akarták a hamis pénzváltók Magyarországon. Biztos remek cikkeket fog írni, hogy jöjjenek hazánkba a koreai turisták…

Budapesten, az V. kerületben egy pénzváltó előtt egy férfi szólította le kedden este a dél-koreai újságírót, aki a Hableány balesetéről jött tudósítani és felajánlotta, hogy átváltja a valutáját forintra.

Ám a magyar fizetőeszköz helyett forgalomból kivont belorusz rubelt adott neki, és gyorsan elment a kapott 500 amerikai dollárral együtt.

Mikor a férfi észrevette, hogy átverték, azonnal rendőri segítséget kért, és a csaló után indult. Sikerült is visszatartania addig, amíg a rendőrök kiérkeztek. Ekkor visszakapta a pénzét, így nem keletkezett kára.

Az ügyészség közleménye szerint a külföldi csalót három napon belül bíróság elé állították csalás vétsége miatt és bűnösnek mondták ki. Ezért 4 hónap fogházbüntetésre ítélték, a büntetés végrehajtását 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztették. Így szabadon folytathatják tovább a bizniszt.

A Hableány május 29-ei tragédiáját heten élték túl.  A hajón 33 dél-koreai és kettő magyar állampolgár tartózkodott. Eddig húsz holttest került elő, részben már a katasztrófa napján, részben az azóta eltelt tíz napban, a Duna különböző szakaszain. A kutatásban részt vevők a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresnek még hét dél-koreai utast és a hajó magyar kapitányát.

A Fidesz médiája nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék annyira csináltak két hét alatt rendet, hogy az első idejövő koreai újságírót át akarják verni Budapesten, majd elfogják és kvázi elégedik az elkövetőt egy ejnye-bejnyével, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here